Amsterdam Barcelona

......................................................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................................................

Vliegen van Amsterdam naar Barcelona.

Vanaf Amsterdam vertrekken er dagelijks vluchten naar Barcelona. De vlucht vanaf Amsterdam naar Barcelona duurt ruim twee uur. Tel hier de inchecktijd van twee uur bij op en je bent al vier uur onderweg. De luchtvaartmaatschappijen die vanaf Amsterdam naar Barcelona vliegen zijn onder meer KLM, Transavia, Jetairfly en Vueling. Aangezien er verschillende luchtvaartmaatschappijen naar Spanje vliegen, vind je altijd wel een vlucht.

vliegtickets barcelona

Drie vliegvelden

Rondom Barcelona liggen drie vliegvelden. Dit zijn Barcelona Airport, Airport Girona en Reus Airport. Vanaf Amsterdam gaan er vluchten naar een van deze drie vliegvelden.

Barcelona Airport

Dit vliegveld ligt het dichtstbij de stad, op twaalf kilometer afstand. Vooral wanneer je maar heel kort in Barcelona bent, is het een aanrader om een beschikbare vlucht naar dit vliegveld te vinden. Deze ligt namelijk het dichts bij de stad. Barcelona Airport is het op één na grootste vliegveld van Spanje. Alleen Madrid is nog groter. Vanaf deze airport is het centrum van Barcelona heel goed bereikbaar. Zo kan je hier naar toe reizen met de bus, trein, taxi of de auto.

airport girona

Airport Girona

Heel veel goedkope charters vliegen vanaf Amsterdam naar Airport Girona. Airport Girona ligt honderd kilometer van Barcelona. Je bereikt de stad het snelste met de bus. Deze brengt je in een uur naar de stad. De vertrektijden van deze pendelbus zijn afgestemd op de vluchttijden.reus airport

Reus Airport

Ook vliegen er veel lowbudget luchtvaartmaatschappijen vanaf Amsterdam naar Reus Airport. Dit vliegveld ligt op meer dan honderd kilometer afstand van Barcelona. Vanaf deze airport bereik je de stad het snelst en makkelijkst met de busverbinding van Hispano Igualadina. Dit is een directe busverbinding.

Parkeerplek Amsterdam

Reis je met de auto naar Schiphol? Dan is het een aanrader om minimaal een week van tevoren online een parkeerplek te reserveren. Zo ben je op Schiphol geen tijd meer kwijt aan het zoeken naar een beschikbare parkeerplek. Ook weet je dan al van tevoren wat de parkeerkosten zijn. Het beste kan je een plek reserveren via Schiphol Smart Parking. Dit is de meest voordeligste manier om je auto te parkeren. Verder kan je je auto ook kwijt op Park & Travel 3. Vanaf hier word je dan gratis met de pendelbus naar de vertrekhal gebracht. Ook op Prk & Travel 3 kan je online een plek reserveren. Dit moet je minimaal één dag voor je vertrek doen.

Het openbaar vervoer naar Schiphol

Je kunt natuurlijk ook met het openbaar vervoer reizen. Schiphol is heel goed bereikbaar met de bus en de trein. Het voordeel van reizen met het openbaar vervoer is, dat je geen parkeerkosten hoeft te betalen. Met de trein reis je vanuit elke stad heel makkelijk naar Schiphol. Er is vaak een heel goede verbinding, waarbij je niet vaak hoeft over te stappen. Het treinperron ligt onder de luchthaven. De aankomst- en vertrekhal bereik je vanaf hier heel makkelijk met de lift of de roltrap. Wanneer je dichtbij Schiphol woont, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om met de bus te gaan. Het vliegveld heeft veel rechtstreekse busverbindingen met de omliggende plaatsen.

Meer over Barcelona

Amsterdam Barcelona:
Meer informatie over de meest gekozen verbinding, Amsterdam Barcelona, vanaf het vliegveld Schiphol.
Bezienswaardigheden Barcelona:
Benieuwd wat je in Barcelona aan bezienswaardigheden kan bekijken? Lees meer over de populairste bezienswaardigheden in Barcelona.
Goedkoop naar Barcelona:
Wil je zo goedkoop mogelijk naar de Spaanse stad Barcelona? Lees hier verder om goedkoop naar Barcelona te kunnen reizen.
Stedentrip Barcelona:
Wanneer je een stedentrip wil boeken dan kan je hier ondermeer lezen waarom Barcelona zo geschikt is voor een stedentrip.
Vliegtickets Barcelona:
Het onderdeel waar alles om draait. Zo goedkoop mogelijk een vliegtickets naar Barcelona boeken.
Weekendje Barcelona:
Wil je een compleet weekendje boeken inclusief hotel of overnachting? Kijk dan hier voor meer informatie.