Goedkoop naar Barcelona

......................................................................................................................................................................................................

......................................................................................................................................................................................................

sagrada familia barcelona

Goedkoop naar Barcelona

We willen allemaal goedkoop naar Barcelona, want hoe meer geld we kunnen besteden voor onze reis, hoe meer we in de stad kunnen uitgeven. Hoe kun je naar Barcelona reizen en wat is in verhouding het goedkoopste?

Met de auto naar Barcelona

Je kunt met de auto naar Barcelona reizen. Je bent dan wel benzine kwijt en zult op zoek moeten naar een hotel waar je de auto kunt parkeren. Het liefst een hotel met een gratis parkeerplaats. Parkeren kan namelijk erg duur zijn in Barcelona en dat kan je verblijf wel wat duurder maken. Dat zijn natuurlijk onnodige extra kosten.

Met de bus naar Barcelona

Er zijn georganiseerde reizen waarmee je naar Barcelona kunt reizen. Dit heeft enkele voordelen. Zo hoef je niet zelf te rijden en zitten er ook vaak excursies bij de prijs inbegrepen. Een nadeel is dat je wel vaak vast zit aan een vast programma. Ook ben je vaak verplicht om op wat duurdere plekken te eten. Toch kan een georganiseerde busreis een prima manier zijn om goedkoop naar Barcelona te reizen. Zorg wel dat je vooraf precies weet wat voor een extra kosten erbij komen, zodat je niet wordt verrast.

Met het vliegtuig naar Barcelona

Het vliegtuig kan erg goedkoop zijn, maar dit is geheel afhankelijk van de periode waarin je vliegt en de luchtvaartmaatschappij die je kiest. Wanneer je bijvoorbeeld in het hoogseizoen zijn vliegtickets vaak een stuk prijziger. Je kunt er eventueel voor kiezen om een last minute te boeken. Deze tickets zijn vaak veel goedkoper. Je loopt echter wel het risico dat er geen last minutes beschikbaar zijn in de periode dat je naar Barcelona wilt. Overigens zijn er ook kortingen voor mensen die vroeg boeken. Dit wordt ook wel early bird genoemd. Als je geluk hebt kun je al vliegtickets vinden vanaf een paar tientjes!

Meer over Barcelona

Amsterdam Barcelona:
Meer informatie over de meest gekozen verbinding, Amsterdam Barcelona, vanaf het vliegveld Schiphol.
Bezienswaardigheden Barcelona:
Benieuwd wat je in Barcelona aan bezienswaardigheden kan bekijken? Lees meer over de populairste bezienswaardigheden in Barcelona.
Goedkoop naar Barcelona:
Wil je zo goedkoop mogelijk naar de Spaanse stad Barcelona? Lees hier verder om goedkoop naar Barcelona te kunnen reizen.
Stedentrip Barcelona:
Wanneer je een stedentrip wil boeken dan kan je hier ondermeer lezen waarom Barcelona zo geschikt is voor een stedentrip.
Vliegtickets Barcelona:
Het onderdeel waar alles om draait. Zo goedkoop mogelijk een vliegtickets naar Barcelona boeken.
Weekendje Barcelona:
Wil je een compleet weekendje boeken inclusief hotel of overnachting? Kijk dan hier voor meer informatie.